onsdag 13 april 2011

Äntligen

Nu har jag äntligen fått internet att fungera här hemma i skogen! Så sjukt dålig täckning här så det är inte sant, har inte ens en prick på bredbandet :) men men det ska nog gå.

Tåget blev försenat 20 min! Himla kul... not. Missade min buss i skövde, men mormor var så himla gullig och hämtade mig :) Hon bjöd även på donken, mumma! När vi kom hem hade mamma varit på ikea och fyndat en massa stora skåp som vi skulle bära in. Kommer bli grymt! Hon har sån tur ibland :) Annars har jag mest kollat på teve. Just nu kollar jag på fjärde säsongen vänner. Älskar den serien!

Imorgon ska jag upp tidigt, ska till mormor! Sedan drar vi till skövde runt halv 10. Har inte tandläkartid förän 10.50 meen.. ska in en sväng på h&m och checka in den nya kollektionen :) har tittat på en hel del saker som jag är sugen på, speciellt den virkade västen. Tycker den ser grymt fin ut. Kommer bli snygg till sommaren!

Jaja, nu har jag iallafall uppdaterat er lite :) Tycker det är himla kul att skriva här!

Då börjar man blogga på blogspot!

Hej på er mina vänner!
Nu är det dags för mig att börja blogga här på blogspot! Jag hoppas att det är många som gillar min blogg och som kommer att läsa den :)

Just nu sitter jag på tåget på väg hem till lilla staden Tibro. Ska till tandregleringen imorgon och fixa lite med min tandställning. Vi ska även prata om att överföra mig till Göteborg istället så att jag slipper hålla på att åka fram och tillbaka.