lördag 30 april 2011

FAA

Tänkte visa vad jag köpte på Fashion Against Aids. Köpte ............. trumvirvel ........ en orange overall! Skitskön! Ville prova den med text meen, den var redan slutsåld när jag kom dit och den gråa var jättekonstig. Och storlekarna på kläderna var ju helt knäppa, trodde jag skulle behöva en M men jag fick ta en XS för att den skulle sitta bra, haha! Dessutom är den oranga väääldigt mer lysande orange än bilden! Man ser ut som en stor varningsskylt eller nått, helt galet. Gick i den härom dagen ute och alla stirrade på mig.




Som ni ser så är ju inte färgen riktigt densamma men skön var den! Den är ganska tunn också vilket är gött nu på sommaren :D

trettionde april - valborgsmässoafton

Gick upp tidigt med Robin idag :) Så gullig är jag! Vi har käkat frulle, sedan har jag kollat på Top Model. Nu sitter jag och kollar på Total Black Out, fattar inte hur det progremmet kan vara så himla bra. Men det är verkligen skitroligt och underhållande. Man kan inte hålla sig för skratt :)

Idag kommer ELIN till göteborg och hälsar på. Har inte träffat henne på skitlänge så det ska bli jättejättejättekul! Visst hade jag sagt att jag skulle möta upp Erica o co. i slottskogen men vafan Elin går före! Hinner ju till slottis iaf :)
Dock kommer jag nog inte att hinna se cortegen, vilket är lite synd men jaja, får kolla på det närsta år :D Jag och Elin ska ha en underbar dag på stan, fika, käka, shoppa och massa skitsnack ;) haha!

Nä nu ska jag kolla på TBO, PUSS!