måndag 30 januari 2012

Dags att sova..

Men innan det tänka jag skriva ett litet inlägg till er :) Idag har jag ju varit på Validering.. Det var en aning pirrigt vid alla enskilda övningar, mest för att allt känns så konstlat och för att man vet att det är två som sitter och bedömmer en hela tiden :/ men dagen gick fort och nu är det över, sista dagen av skolan är på onsdag, då blir vi bjudna på två supersmarriga tårtor och får våra betyg :) Vet redan att jag får MVG i allt ;) WIHO!

Nu ska jag borsta tänderna och sova :) vet att jag borde lägga mig tidigare men jag är inte trött.. Ska upp klockan 6 imorgon :O galet! haha.. Nä nu får jag sova! GodNatt <3

Validering

Ska iväg på validering runt 12 :) Vet inte om det kommer bli kul, känns som att det är så seriöst.. Det är ju kul att föra säljsamtal och allt sånt där IRL men mot skådespelare? asså jag vet inte.. Det är ju inte speciellt kul att varje sak man gör blir bedömd, prestationsångest?

Ikv händer nog inget speciellt tror jag, men imorgon ska jag upp TIDIGT. Ska vara i kållered klockan 8 :/ Men det ska säkert gå bra :) Sedan ska jag jobba onsdag och torsdag, hoppas nästan på att jag blir ledig på fredag så jag får lite långhelg :)

Nu ska jag börja sminka mig och fixa håret :) Hörs sen!