onsdag 1 juni 2011

Petter och September

Nu har jag och älsk kollat på BB.

Idag kom Robin hem vid halv 7. Vi lagade en snabb lunch och stack sedan vidare till Liseberg för att titta på Petter och September. Det var grymt. Tyckte dock att September sjöng sämre i verkligheten. Visst Petter sjunger ju inte heller speciellt bra men han var underhållande och mycket goare stämning. Men det var mysigt.
Efteråt gick vi och köpte en chokladkaka och en dricka för att sedan mysa ner oss i soffan :)

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka hem till mamsen :D Hon hämtar mig i Skövde, hon är så snäll! Hörs imorgon!

1 juni

Vet att det var ngra dagar sedan jag skrev ngt men Robin har varit ledig ifrån jobbet och jag vill vara med honom så mycket som möjligt :D

I måndags tog vi en promenad till Frölunda Torg. Där köpte Robin en skjorta och jag en långklänning. Sedan åkte vi till backaplan för Robin skulle kolla på fiskespön men han hittade inget han ville ha. Direkt efter det gick vi på spontanbio. Robin ville se fast & furios 5 och jag Pirates. Så vi gjorde sten,sax,påse och jag vann :) WIIIE!

Igår städa vi en massa och sedan gick vi ut och mötte Mikael och supergulliga Mathilda. Hon har blivit så stor på bara någon vecka. Hon går superbra och är pigg. Hon är så söt när hon springer runt med sina små ben :) hahah. Sedan åkte vi till frölunda igen och robin köpte fler skjortor och jag en likadan långklänning som innan, fast i en annan färg och storlek hahah.

Fick precis reda på att Robin får jobba över i två timmar. Så han kommer inte komma hem förän jättesent. Ikv ska vi på Petter och September. De spelar på liseberg. Hoppas han hinner hem till dess :)