måndag 9 maj 2011

Limitless

Namn: Limitless Regi: Neil Burger
Handling : I denna spännande thriller spelar Bradley Cooper huvudrollen som den misslyckade författaren Eddie Morra. En dag springer Eddie på en gammal vän som förser honom med en topphemlig drog och drogen visar sig snart förändra hans liv fullständigt. Drogen tillåter nämligen Eddie att använda 100% av sin hjärna och han blir den perfekta versionen av sig själv. Hans förbättrade förmågor lockar dock snart till sig fiender och han börjar känna sig förföljd. Han tvingas undersöka varifrån drogen kommer allt medan en grupp mördare följer varje steg han tar. Hämtat ifrån sf.se.

Filmen var helt okej. Mycket bättre än jag trodde. Den var spännande under hela tiden och den blev aldrig seg som filmer kan bli ibland.. Den är lätt att förstå, inga gömda meningar eller ngt sånt. Men det är ju dock ingen film som man går och diskuterar efteråt. Den får en ju inte gå runt och fundera.. Men den var bra, väldigt intressant. Självklart var den värd att se men kanske inte på bio.. Den filmen kan man lika gärna gå och hyra :) Inget man behöver gå på bio för att se..

nionde maj

Kom hem till Göteborg igår men hann inte stanna så länge innan jag och älsklingen drog på bio :) Vi kollade på Limitless. Gör en recension på den som jag gjorde på den förra filmen.

Idag har jag plockat iordning och städat. Ska dammsuga sedan blir det SOLA! Solade riktigt mycket hemma hos mamma så är riktigt brun ;) haha! Känns bra.