lördag 14 maj 2011

Regn..

Ser ut som om det kommer bli en rolig kväll..... :D

Det blir bättre..

Har kollat på Extreme home makeover och Det blir bättre. Fan vad jag har gråtit! Fattar inte att man alltid ska gråta åt sånna här program. Men men nu har jag gråtit klar för denna månaden haha ;) Det var faktiskt första gången jag såg Det blir bättre. Har tänkt att jag ska titta på det men har inte blivit av. Denna gången var det Linda Lampenius som pratade om sina ätstörningar.. Väldigt rörade..

fjortonde maj

Äntligen så funkar bloggen igen.. kunde fan inte blogga på hela dagen igår. Det sög! igår var det iallafall fredagen den 13. Hände det ngt konstigt för er? Vet inte om detta är konstigt men det var ju lite oturligt. När jag och Robin var på Frölunda torg och åt på donken så såg vi en fullegubbe som vinglade, tänkte inte mer på det men nästa gång vi kollade ut genom fönstret så ligger han på marken och har slått i huvudet i asfalten och det står tre pers runt honom. Kanske 5 - 10 min senare så kommer ambulansen.. Tråkigt...

Igår fick jag och Robin hem Sonic! Det var jätteroligt!
Igår gick vi oxå ut och mötte Mikael för en öl och Robin spelade Vegas. :)

Idag ska jag träffa en kompis i slottskogen, det blir väl lite fest och dricka. Ska bli mysigt tror jag.. Dock ska det regna men men.. De andra ska nog ut på krogen efteråt men jag tror inte jag följer med. Inte så sugen på att gå på krogen idag..