söndag 4 september 2011

Senaste inköp - Monki, New Yorker och Cubus.


Den randiga t-shirten kommer ifrån monki och är sådär härligt oversize så man slipper oroa sig för de där vackra kärlekshantagen :) 100 kroner kostade den!
Även den blågråa t-shirten kommer ifrån monki och den är en aning oversize, ej i längden men vidden. Sjukt snyggt att stoppa i byxorna :D Endast 150 kronor!
Byxorna är kolsvarta och kommer ifrån Cubus. Älskar CubusJeans då de alltid har byxor för 199 kronor! Efter löningen ska jag köpa ett par höga blåa! Dessa svarta är ganska tjocka och underbara till hösten! Ett tips: Skickar man ett sms med mobilen så att man går med på att få nyhetbrev av Cubus så får man just nu 30% rabatt :)
Den gråa är långärmad vilket är sjukt härligt till vintern och den är oxå en aning oversize (blivit helt insnöad på det just nu ;)) Denna köpte jag på New Yorker för 169 kronor!



Söndag

Ja, vad tycker vi om söndagar? känns som om de går alldeles för fort! :O Herregud, var det inte bara några timmar sedan jag var superglad över att ha helg? öh nej det var två dagar sedan typ.. Aja, imorgon börjar en ny vecka med jobb. Ska faktiskt bli väldigt trevligt. Vi ska nog börja ringa en massa samtal imorgon vilket jag faktiskt ser fram emot konstigt nog.. fast iof det lär bara bli 250 samtal och vi är ju 4 pers som delar på det. Det lär ju gå snabbt :)

På onsdag ska jag till tandläkaren, jag hoppas på att få bort tandställningen som sitter i gomen och att hela övre tandraden blir fylld med tandställning. Vill inte ha den undre än eftersom det känns som om det kommer bli lite mycket då :)

På fredag kommer min älskade Elin till Göteborg ända från lilla Tidaholm :) Hon stannar hela helgen så det kommer bli awesome!

Sjukt gammal bild på mig och Elin men visst är vi söta? :)

Hårfärgning

Färgade ju håret igår och ja så här blev det.. ganska mörkt med andra ord men... I think I like it ;) före-bilden är dock lite gammal.. typ från innan jag klippte mig med hade ändå nästan samma hårfärg som innan jag färgade :) vad tycker ni?



före
efter