torsdag 12 maj 2011

Promenad

Nu har jag och älsklingen varit ute och promenarat :) Har även köpt kräm och mjöl som vi ska ha till bigbrother sen! :) Vi såg oxå en igelkott i en buske. Så himla söt! Men den var skiträdd.. Robin tog kort, synd att vi inte hade kameran med oss. Första igelkotten jag sett i göteborg :)

Nu fram till BB ska jag kolla på Nitti Leaks :) Faktiskt ganska intressant, fredrik och filip är ju så goa! Väldigt bra programledare. Har ni inget att göra så kolla in det på kanal5play.se

Tolfte maj

Har varit uppe med älsklingen idag, han började sent så vi satt och pratade, kollade på teve och hade det mysigt :) Innan han skulle med bussen åt vi lite mat. Fick posten oxå :) Fick hem den FIIINA RINGEN älsklingen hade köpt till mig.. dock var den liiite stor men det gör inte så mycket :) Såå himla fin var den! Love It.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske gå ut i solen om den vill titta fram.. Imorgon ska Robin vara hemma. Han är ledig, men han måste ju såklart plugga men ska bli mysigt att ha honom hemma. Han ska ju jobba hela helgen :( Jaja, men det blir bra.. Imorgon får vi nog det nya sonic-spelet vi beställt :)