tisdag 19 april 2011

jobb jobb jobb!

Idag har jag jobbat, dessutom var det första dagen jag gjorde mitt första samtal. Fyyyy Faaaan va det var nervöst, dog nästan! Jag trodde ju att det skulle bli lättare efter första samtalet men nej, det var fan lika jobbigt så mitt hopp om att kunna klara av ett sådant här jobb blev mindre och mindre.. Men, efter halva dagen och 40 samtal senare, ja då kommer det, mitt första sälj! Första dagen! Ojojoj, vad jag blev förvånad. Det var så roligt och spännande och nervöst att jag fick en enorm adrenalinkick! Efteråt var jag tvungen att gå en sväng på kontoret sedan stog jag ändå och skakade hahah! Såå sjukt!
Efter det första säljet gick det mycket bättre :)

När jag kom hem gick jag och Robin och firade med kebabtallrik och pizza :) Gott!

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt men nu har halva jobbveckan gått, är ju ledig på fredag ;) Softischhhh! PUSS!

nittonde april

Hade min första dag på jobbet igår :) gick bra, behövde inte ringa någonstans så det var skönt. Mitt nya jobb är som telefonförsäljare och vi får väl se idag om jag kan sälja :) haha.

Igår träffade vi Erica och co. i slottis :) Det var supermysigt. Så himla skönt nu när det äntligen känns som om det håller på att bli sommar! LOVE IT!

Nä nu får jag kila, vill inte missa bussen ;)