torsdag 5 maj 2011

Sucker Punch

Nu ska jag iväg på bio med älsklingen och kolla på Sucker Punch. Jag hoppas och tror att den är grym! Robins kompisar hade sett den men de sa att den var kass men de har nog ingen filmsmak :) Men jag skriver imorgon om den är bra eller inte :D Hihi! Skriver en liten recention.
Sucker Punch

Bikinis!



Detta ver de två bikinisarna jag köpte :) super snygga på! Verkligen! Brukar inte fasta för bikinnis så ofta, särskilt inte underdelar men båda dessa var jättesköna och snygga på :) Ni som letar bikinis så leta på H&M ;)

Femte maj

Nu är jag hemma efter ett litet äventyr :) Har slagit på teven och kollar på The Fashion Show. Haha, jag har fastnat ;) Ska ta en liten macka och mysa i soffan.

Hade planerat att åka till Liseberg och kolla runt lite i butikerna där. De har fina och billiga smycken så tänkte att jag skulle köpa med mig ett par till mamma när jag ska hem imorgon men nej, då var det stängt! Blev besviken! Jaja, får väl åka dit snabbt imorgon istället då..

Cyklade till frölunda torg idag och gick in på H&M. Ville kolla lite på de nya bikinisarna :) Åååååh de var så himla fina! Provade typ alla :) Fastnade för en vit/rosa och en blommig :) Så dom fick det bli :) Lägger in ett inlägg om det :)

Nu ska jag iväg och träffa min älskling :) KRAM!

H&M Badmode

Fick nyss ett mail ifrån H&M om det nya badmodet :) Ni vet det som har gått på reklam nu.. Vill ha! Ni får ursäka att det går ut i menyerna men så får det vara :) Här hittar ni alla badkläder!