onsdag 25 maj 2011

Errings

Båda är ifrån ur&penn. De svarta hammrarna(?) kostade 59.- och de rosa glasögonen kostade 49.- Båda är så sjukt snygga och coola! Kärlek på dem!



tjogofemte maj

Idag fick jag gå upp tidigt och sätta på emlan. Men orkade inte sitta uppe så la mig en sväng igen, sov dock inte så mycket för ville ju inte klämma emlan så den åkte utanför.. Klockan 11 var vi där och hon ställde en massa frågor. Jag var sjukt nervös men hon var snäll och fick mig att tänka på annat. Sedan när det var dags sa hon bara att jag skulle kolla på Robin. Hon sa inte "Nu sticker jag!!" som alla andra så att man spänner sig och sånt. Det tog typ 10 sek sen var allt klart.. Har ett bandage nu som sitter så hårt att armen blir kall men men det ska ju bort imorgon :) Skönt som fan att ha staven insatt nu. Så nu kan jag inte bli gravid förrän 2014. Känns ganska bra ändå. Till alla er under 20 som funderar på att sätta in en p-stav, gör det innan ni fyller år. Under 20 kostar sprutan 25 kronor men är man över kostar det runt tusen sa barnmorskan till mig. Undrar ni var ni kan sätta in den ring bara ungdomsmottagningen så löser dom det :) Här hittar ni alla ungdomsmottagningar, umo.se

Efteråt åkte jag och älsk till Frölunda Torg och åt på donken. Sedan gick jag runt i några timmar och shoppade. Köpte massa fint. Visar det strax :) KRAM!

Bandaget