onsdag 4 maj 2011

hemma

Nu har jag varit hemma en sväng och käkat lite :) ska strax iväg igen, ska åt andra hållet till netto och ica vid stationen :)

Sitter och kollar på The fashion show :) Det är väldigt roligt! Det är lite som Project Runway men de jobbar i lag och gör flera plagg.

Nyss så knackade det på dörren och där står en tjej med eon-band runt halsen :) Jag har jobbat för dem och för precis samma kontor som hon. Så stog och pratade jättelänge med henne och fick reda på att det var många som hade slutat sen jag jobbade där.. Sådanna som jag trodde skulle jobba där skitlänge! Blev lite förvånad faktiskt.. men men skoj att prata med henne :)

Nu ska jag kolla färdigt sedan dra till netto :) kommer gå snabbt tror jag.. Skrev med Robin nu och vi ska handla på netto så går med honom dit sedan när han kommer från skolan :D

fjärde maj

HEJ!
Nu har Robin åkt till skolan och jag tänkte fixa iordning mig och sätta mig på cykeln för att säka lite jobb :) Ska cykla runt till ett par ica-butiker som ligger i närheten och lämna cv. Är lite nervös men det ska nog lösa sig :D Efter att de första är lämnade så släpper det, men ändå :)

Annars idag har jag inget planerat.. jag och älsklingen ska nog kolla på de filmer vi fick hem av love film igår :) Fick hem 22 bullets och The A-team. Har aldrig hört talas om någon av filmerna men får se om de faller mig i smaken :D