onsdag 25 januari 2012

Wanties!

Har kommit in massa snyggt på Lindex som jag vill ha! Även mycket snygga kommande plagg :) håll utkik!

Först ut en apsnygg skjorta, finns i tre färger: orange, randig och svart! 249 kronor.


Supersnygga shorts, endast i svart. 299 kronor.

Härlig topp men paljettränder. Orange och svart! 199 kronor.



Mysig kabelstickad tröja! (må vara lite i sista stund, men så snygg!). Finns i färgerna blått, rosa, orange, ljusgrått och vitt. 199 kronor. (visar endast blått)


Kommer snart!

Vill verkligen se hur dessa plagg ser ut IRL! Hoppas de är så snygga som jag tror!

En blå topp. 199 kronor!


Denna kavajen är jag jäkligt sugen på även om den är liite speciell.. 499 kronor.




skolan

sitter nu i skolan igen, har ju inte behövt vara här i 4 dagar då jag har jobbat :) Så himla gött måste jag säga! Har inget vettigt här att göra iallafall.. Är klar med alla uppgifter så nu vill de att man ska skriva cv och personligt brev samt söka jobb.. kul, det kan jag ju inte göra hemma? Men det är bara tre dagar kvar i skolan sedan tre dagar validering och sen är allt över. Då ska jag jobba som bara den, har fått reda på att Lindex har massa tider att ge mig! KUL! Ser verkligen fram emot det :)

Aja, idag har jag inget mer planerat än skolan. Igår däremot så var jag hos frissan.. och jag kan säg att halva håret fick hamna på golvet. Vet inte riktigt än om jag är nöjd, för jag kan inte sätta upp det.. Eller kan och kan, det kan jag väl men halva håret hamnar ju utanför då det är väldigt uppklippt, plus att tofsen står rakt ut. Inte speciellt vakert. Men jag får väl stå ut i ngn månad sen hoppas jag det blir bättre :)