fredag 6 maj 2011

Sucker Punch - recension

Namn: Sucker Punch
Regisör: Zack Snyder (samma som Watchman och 300)

Handlig: (hämtat från sf.se)
"Från regissören till Watchmen och 300 kommer en film som rör sig i gränslandet mellan fantasi och verklighet. Vi får följa med in i en ung flickas drömvärld som blir hennes flykt undan en betydligt mörkare verklighet i fångenskap. Tillsammans med fyra medfångar bestämmer hon sig för att rymma men flyktvägen är fylld av våldsamma faror och det blir allt svårare att skilja på vilka som är verkliga och vilka som bara finns i fantasin..."

Jag tyckte att filmen var grym! Visst, den var annorlunda och speciell men vad är det för fel med det? De har fått in allt som man tycker om i en film - drakar, robotar, krig. Den var kanske lite svår att hänga med i... men ändå inte. Den har ju en superlätt handlig men man kan göra den så himla komplicerad.

Jag och Robin gick runt och diskuterade filmen hur länge som helst efteråt. Den är otroligt välgjord och väldigt snygg. Alla tjejerna i filmen är ju superheta! Musiken i filmen var underbar och den var vääldigt bra inbakad. Det kändes som om de hade valt musiken först och sen spelat in scenerna. Inte ofta det känns så..

Jag rekommenderar verkligen alla att kolla på denna filmen för den var jättebra, Robin tyckte oxå att den var riktigt bra. Dock tyckte Robins kompis att den var ganska dålig. Men det är väl så, alla kan inte tycka samma. Men den är helt klart värd att se!

8/10 får den av mig!

Sjätte maj

Jag måste bara säga att personerna i våra lägenhetshus är så inkompetenta!! Skulle ner och tvätta nu på morgonen och det stog att det var ledigt meeen så är det någon som har börjat tvätta innan dom har bokat eller något. Det gör mig så förbannad! Hur kan man tvätta utan att ha bokat tid? Jag har lust att skriva en dum lapp och sätta på tvättstugedörren men men.. skitsamma. Men det gör mig så pissed off!

Aja, Robin åkte till skolan för en timma sedan och jag har kollar på Top Model :) Sjukt bra! Vid 16 ska jag dra till Liseberg och köpa present sedan blir det vidare till tåget :) Längtar hem faktiskt! Ska bli skönt att komma bort lite och bara sitta och prata med mamma, spela tevespel med bror och massa annat skoj :)