lördag 23 april 2011

Fiske!

Åkte med och fiskade iallafall :) Det var faktiskt ganska roligt, även om jag inte fick någon fisk, haha. Hans kompis var snäll idag så det var soft! Robin fick upp en stor brax, den var galen :) Dock blev det ganska kallt efter att solen gick ner så vi stannade inte så länge efter det..

Nu på kvällen har vi kollat på "Juno" som gick på fyran, tycker den filmen är asskön! :)

Big Brother

Nu har jag kollat på de avsnitten av BB som jag missat denna veckan. Så sjukt att man kan bli beroende av en sån sak :) men det är riktigt skoj att titta på, trodde inte alls att jag skulle fastna för det men det gjorde jag!

Robin är just nu ute och promenerar med sin mamma. Ikv kanske vi ska åka och fiska med en av hans kompisar. Hatar hans kompis så vet inte om jag vill följa med, känner att jag lika gärna kan vara hemma och ta det lungt än att vara med någon som jag inte tycker om.. men vi får väl se hur det blir. Trodde att det skulle vara påskbrasa i slottskogen men det verkar inte som det :/ lite tråkigt, hade varit roligt att gå och kolla på den :)

Annars idag har vi legat och solat en stund. Fick inte så mycket färg men bättre att sola lite i taget än att man bränner sig och sen börjar flaga..

Nu ska jag kolla på ANTM på youtube..

tjugotrejde april - påskafton!

Hej på er! Idag är det påskafton. Robin ska hälsa på sin mamma en sväng, jag har ingenting alls planerat så jag tror det blir att steka i solen nu när jag har en ledig stund! Måste säga att det var så sjuukt fint väder igår. Det var riktigt sommarvärme på kvällen!

Hade så himla kul igår! Det började hos Sanne med lite alkohol sedan drog vi till Gretas som är en gayklubb, sjukt roligt! Haha! Innan vi åkte hem åt jag och älsklingen en kebabrulle, så god var den! Det enda dåliga med igår var att jag tappade mitt busskort någonstans. Är helt säker på att det ligger hemma hos Sanne, alla slängde ju runt alla jackor så måste åkt ur, jaja, det löser sig! :D Bilder kommer sen!