torsdag 14 april 2011

Förbannad!

Fan vad jag blir trött på västtrafik! Kom 20 min försent igår och nu är typ alla tåg inställda. Stog att det skulle gå bussar som ersättning men kom det nån jävla buss? Nej! Självklart inte. Nu är det ju för fasen vår, ingen snö, ingenting! Hur kan ändå alla tåg vara inställda?? Blir bara så himla trött. Tänderna gör fett ont oxå vilket gör att jag får huvudvärk! Inte min dag idag kan jag ju meddela.. Fast hann ju iallafall få tag på det jag ville ha från h&m, Gött!

Jahapp, sitter på tåget till falköping (äntligen). Men gissa vad vi gör nu? Jo står still, chockerande! Haha. Hann åka i 5 min sen är det stopp.

Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe och bara vara allmänt förbannad :)
Hoppas alla andra är glada iallafall! :D

Tokyo Beef

Nu är jag hemma från skövde :) Blev lite shopping måste jag meddela, men det var mycket som inte alls var mig i smaken.. Men men visar senare.

Sitter och äter lite, det blev en Tokyo Beef från Findus. Alltså tycker att den är sååå hiimla god! Det är som en wok med köttbitar. Grönsakerna är så himla fräscha, de riktigt knastrer när man biter i dem. Findus har kommit ut med en hel del nya sånna woker med olika tillbehör :D Ett tips från mig om man inte orkar laga mat men ändå vill äta något gott, fräscht och nyttigt!



Japp så här ser jag ut idag.. jag vet astråkig, men jaja! Mittbena fick det bli, var sugen på det :) brukar ha snelugg annars. På mig har jag Linne från Gina, Jeans leggings från La Redoute och Tröja som egentligen är älsklingens :)

fjortonde april

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag hemma hos mormor. Strax blir det frukost, mackor och te. Dock så sitter jag nu och äter lite jordgubbar ;) supergott! Ibland har man det lyxigt. Ska göra iordning mig lite senare, efter det drar vi till skövde och h&m! Wiiie! :D

Saknar min älskling massor. Ska bli skönt att åka hem ikväll :) Har varit riktigt härligt att vara hemma. Träffa mamma, bror och mormor :P Har tagit med lite kläder oxå, har alla sommarkläder hemma hos mamma fortfarande men nu var det en hel del som fick följa med till Göteborg :) Känns verkligen som om sommaren är på väg nu. Visst så har det varit tråkigt väder nu några dagar men det är ljust långt in på kvällen och fåglarna kvittrar. Underbart! Vill bara att det ska bli sol så att jag kan gå ut och få lite färg :)


En härlig bild ifrån förra sommaren när jag och äsklingen var på Tjörn! :)

H&M conscious collection


 


 

Här är detta som jag vill kolla in lite extra imorgon! Så himla söta linnen och väldigt frächt med vitt :) Dock är jag riktigt klantig och skitar ner mina vita kläder men men, alltid fint innan dess! Vad är ni intresserad av att kolla in på den nya kollektionen? Något speciellt? Berätta gärna. Mer info hittar ni här http://www.hmconsciouscollection.com/