lördag 11 juni 2011

elfte juni

Idag har det varit en lång dag. Imorse var vi iväg en sväng till Frölunda Torg och kikade lite i affärer. Robin fixade sin klocka och jag köpte lite hårklämmor på glitter.

Sen åkte vi hem och lagade mat, massa massa pastasallad!! För vi fyra kom Janne och min lillebror och hämtade upp mig och Robin för att möta upp mamma, mormor, Jenny, Tobias, Linda och Wilma. Vi firade nämligen *trumvivrel* min FÖDELSEDAG! Fyller 20 år imorgon!!!! JIPPI! Fick en massa fina presenter. Vi åt pastasallad, piroger, kakor och massa andra godsaker. Vi spelade äventyrsminigolf på Heden. Det var jättemysigt verkligen. Superbra födelsedagsfirande. Jag orkar inte lägga ut bilder på presenter och så idag för jag är ganska trött och ska sova strax :)

Det var så himla underbart att träffa hela familjen igen. Saknat dem så himla mycket. På måndag åker jag till Bästaste Elin för att bara ha en mysig hemmakväll. Vet inte än om jag sover där eller om jag åker hem till mamsen och sover. Har inte pratat om det med henne än. Sen på tisdag spelar Patrik Isaksson på Liseberg.. ska bli kul att se! På onsdag blir det klippning ;) hahah massa planerat nu, himla gött!

Nä nu blir det natten. God natt alla! :*
Glöm inte gratta mig imorgon nu då!!! :D