tisdag 16 augusti 2011

EyesLipsFace


High Definition Powder - Clear
Ett transparant puder som man lägger på för en lite mattare make. Riktigt grym men ingen man använder varje dag, den är ganska tung och blir en aning tjock. Men funkar absolut för en party kväll eller för fotografering :D Den lilla "puffen" man får med är helt underbar och funkar perfekt för att lägga på pudret!

Mineral Infused Face Primer - Clear
En genomskinlig typ kräm som man lägger i hela ansiktet innan maken. Ska få makeupen att sitta längre. Om ni har känt på sånna där silikondroppar som man har i håret så vet ni hur denna känns.. men efter att man lagt på maken och allt så syns den inte och det känns inte konstigt. Tycker denna var riktigt bra och jag tror att det fungerar, inte använt den så himla mycket än men skulle rekommendera denna. Jag har alltid svårt att få min make att sitta och nu gör den det.. vet inte om det är denna eller Face Misten ifrån E.L.F , men bra är det :)

Tinted Moisturizer SPF 15 - Rosy Beige
En lotion för ansiktet som är lite färgad, ungefär som en fondation men det här täcker inte lika mycket utan jämnar bara till färgen i ansiktet.. den må se liten ut tuben men guuud så dryg den är.. en liten liten prick räcker långt!

Waterproof eyeliner pen - Black och Midnight
Denna var suuperbra! Väldigt lätt att måla med. Den svarta ver underbar, därimot den som hette midnight (ska vara typ mörkblå enligt bilden på hemsidan) var kanske lite torr, inte alls lika lätt att måla med.. och den är typ svart, ser ingen skillnad på dem.. kanske litelitelite men inget man tänker på. Men den svarta var gryyym! LOVE!


Duo Eye Shadow Cream - Butter Pecan
En krämögonskugga :) gillade färgerna och inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara med krämen.. trodde den skulle hamna i väcken och sånt. Men icke, riktigt grym. Jag upplevde färgerna ganska tunna och inte jättemycket pigment om man inte lägger på ett tjockt lager. Dock tycker jag personligen att det var bra då jag inte vill att det syns för mycket :D


Eyeshadow Duo - Mocha Swirl
En ljus lila skugga och en brun. Har bara testat denna en gång och då var det snabbt men jag gillade den ljusa färgen. Har inte testat den bruna över hela ögonlocket men antar att den är bra den med! Brukar inte ha ögonskugga men ska börja med det nu och börjar försiktigt med neutrala färger :)




Cream Eyeshadow - Dawn
ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DENNA! Favorit! Den är ganska ljus och neutral men den glittrar som in i bomben :) Perfekt till party och även en dag på stan :D Vill ni ha en glittrig ögonskugga satsa på någon av dessa! Kommer använda denna jämt! Vet inte om ni ser men jag har lite skugga på handen, den skimrar lite men som sagt är neutral :D



Matte Lip Color - Praline
Ett läppstift fast i en penna. Blev besviken på denna, inte för att den inte var bra men färgen var inte alls vad jag ville ha! Denna var typ brun.. Usch! men den var riktigt lätt att lägga på läppen och var väldigt mjuk på. Om jag beställer igen så tar jag nog en annan färg :) kostar ju inte så mycket pengar!


All Over Color Stick - Persimmon
Denna kan man ha i hela ansiktet, som rouge, läppstift, ögonskugga m.m. :)
Riktigt fin, ganska neutral men skimrig! Har bara testat på läpparna, blev lite torrt så jag rekomenderar att ha ett genomskinligt gloss över :D Ska testa som ögonskugga ngn dag, tror det blir fett nice!


Wristlet - Black
En liten smink/partyväska :) Väldigt liten och nätt men man får plats med en hel del :D Behövde en liten sminkväska då jag inte har ngn bra :)

Hoppas detta var till lite hjälp om ni funderar på vad ni ska beställa :D


LoveFilm

Min pojkvän är med i LoveFilm, där får man hem ett antal filmer och man får ha hemma dem hur länge man vill men skickar man inte in dem får man ju inga nya :) Innan har vi haft så vi får 4 filmer i veckan, 2 åt gången.. men vi kollar dem så snabbt så sitter ändå halva månaden utan film men nu har Robin bytt till ett dyrare alternativ där vi får obegränsat med filmer! Så nu blir det en massa massa filmtittande! Så tänkte jag skulle kanske berätta lite om vad jag tyckte om de filmer jag sett :) om det verkar intressant?

Idag fick vi hem dessa filmer, The Bourne Supremacy och Letters to Juliet.