måndag 16 januari 2012

Redan blivit inringd!

När jag var på väg hem ifrån skolan idag så ringer det ett nummer som jag inte känner igen, och vem ringer? Jo Lindex på Eriksberg och de undrar om jag kan komma in och jobba imorgon!!! Självklart kan jag det. Hon hade blivit rekomenderad mig av min "chef" som jag hade när jag praktiserade! :) Härligt, så går det när man verkligen anstränger sig på praktiken :) Superglad!

Tips till er som praktiserar! Var positiva och glada, även om ni har en dålig dag och känner för att bara dra täcket över huvudet, se förbi det och försök se något positivt i allt! Tillslut händer det ngt superkul och allt släpper :)
Se till att ALLTID komma i tid och se till att hålla lunchtiden som du får! Det uppskattar de jättemycket! Det får även dig att verka otroligt seriös och det får personalen att se dig mer som en anställd.
Våga fråga, många har svårt att fråga om de inte kan och tror att de ses som okunniga. Men man kan inte veta allting från början, så är det bara. Jag har aldrig haft problem med att fråga, jag kan dock ha problem med att jag vill dubbelkolla allt... men det har jag fått lägga bakom mig lite och lita på min intuiton och det har blivit rätt hittils :P Man får heller inte vara rädd för att göra misstag, alla gör misstag någon gång! Jag t.ex. satte kvittorullen åt fel håll första gången jag bytte den men det löste sig det oxå, hahah!

Men men, hoppas ni fått lite användbara tips, Puss!

Skola

Första dagen i skolan nu då efter praktiken! Slutar om en timme, så gött! Dagen har endast bestått i att göra ett personlighetstest som tog typ 2 timmar, om inte mer.. Men men nu är det klart och alla har lunch men jag äter när jag kommer hem istället, mycket mysigare!

Så nu vill jag sluta för jag är ganska hungrig :)