fredag 20 maj 2011

nu får jag börja göra mig iordning

Nu har jag duschat och allt sånt.. nu ska jag börja locka mitt hår. Min älsklingt tyckte att det var fint när jag hade så och tyckte att jag skulle ha det ikv oxå.. hoppas det blir bra :) Sedan ska jag sätta på mig kläder och packa :D Har kollat efter lite jobb idag.. hittade inte så mycket men lite intressant iallafall :)

Nä nu får jag sätta igång här! KRAM!

Nytt i skåpet

Detta fick följa med hem till skåpet igår :)


Hawaiian Tropic, tropical tanning oil. Luktar kokos och har solskyddsfactor 4.
Nivea, moisturising sun lotion. solskyddsfactor 10.

tjugonde maj

Gick upp med älsklingen för en timma sen :) Nu är det soool ute så ska dra ut och pressa lite ;) Var på frölunda torg igår, ska visa senare vad jag införskaffade mig!

Jag och Robin gjorde egen pizza igår, Sara Lee med BBQ sås :) Vi hade ost, köttfärs, paprika, tomat och champinjoner på. Det blev supergott! Det bästa med att göra egen pizza är att man kan lägga på vad man vill, och hur mycket man vill.. Pizzerier brukar ju ofta snåla men det behöver man inte göra hemma :)

Ikv ska vi vi iväg och fira Dionysus (grekiska vinguden). Det blir grillning och vindrickande. Ska bli sjukt mysigt. Hoppas solen är framme då oxå! För man ska bara ha togas på sig, kommer bli kallt! Men men... de ska ha en stor eld så det är nog lugnt :)