torsdag 26 maj 2011

H&M sommarklänningar

I mejlet från h&m visade de oxå sina nya sommarklänningar, riktigt fina! Kollektionen heter By Night, Sparkling & Colourful. Här kommer bilder och priser på hela kollektionen. Som vanligt kan ni gå in på h&ms hemsida. :) Enjoy!!










H&M Wateraid

Fick ett roligt mejl ifrån h&m att de har gjort en kollektion med Wateraid. Wateraid hjälper fattigare länder att få rent vatten. Det är en självklarhet för oss i Sverige så man kan inte riktigt tänka sig hur det är att vara utan rent vatten som kommer ur kranen.

här är en aning suddig bild ifrån kollektionen(ursäkta att den går utanför men ni får stå ut), mer hittar ni på h&ms hemsida

USA shorts

Köpte mig ett par shorts på New Yorker igår med USA flaggan på. Så sjukt snygga!!! Vet ju att Bikbok haft ett par sånna (Elin har tjötat om det varje gång vi pratat typ). De var ganska korta men det gjorde ingenting, så himla snygga iaf. Köpte såklart med mig ett par till lilla Elin så som hon tjötar om det där USA-printen. Hoppas de passar bara, haha! 269.- kostade dessa :)


Depend

Införskaffade mig lite nya fina sommarlack igår :) Blev superfina! Köpte 3 betala för 2 på Grand Parfymeri. Soft! Fler fina nagellack kan ni hitta här!


Dessa lacken köpte jag.
Metallic blå Nr. 247
Lite glittrig orange (sommarens hetaste färg) Nr. 242
Mint grön Nr. 245

tjugosjätte maj

Nu har älsklingen gått till skolan :) På morgonen har vi spelat Mortal Kombat. Så himla skoj, jag börjar bli grym ju! Har oxå tatt av bandaget, trodde det skulle vara en massa blåmärken men det var ingenting. Gött det. Så skönt att bli av med bandaget för det satt så jäkla hårt!

Nu blir det BB!