lördag 22 oktober 2011

nytt smink

Köpte lite nytt smink också när jag var inne och shoppade :) Det som fick följa med hem var foundation, puder, läppstift och ansiktsrengöring med pealing.

Denna foundation från MaxFactor har jag använt ett tag. Gillar den stark och tycker det är en av de bättre bland de billigare märkena. Det kommer med en gummipad som man kan använda, men den suger upp all foundation så att det inte är så mycket som väl hamnar på huden och foundationen tar slut fort. Så mitt råd är att använda en foundationborste istället, då håller burken mycket längre! Jag har färgen Warm Allmond 45, kostar 159.- för 11,5 g. När ni väljer foundation och väljer mellan två olika, ta den lite ljusare. Det är lättare att "mörka" ner en foundation med rouge och solpuder än att ljusa upp en för mörk foundation.

Har varit ute efter ett bra mineral puder som faktiskt är ett mineral puder. Ofta säger de billigare märkena att det är mineraler i men det är bara en liten del som är mineraler. Jag har kollat lite på nätet och jag vet vad det är som inte bör vara i för att det ska vara ett bra puder. Är det någon utav er där ute som brukar känna sig torra och kliiga av puder? Det kan bero på ämnet Bismuth Oxychloride som används i puder som en billig utfyllnad och det gör även så sminket håller bättre men det har ju sin baksida. Det kliar och känns torrt, inte på alla men på mig gör det de. Jag kollade runt och hittade några bra sidor, bland annat tikei.se och lilylolo.co.uk. Man jag har svårt att hitta min färg då jag valde att besöka Yves Rocher. Jag fick bra hjälp att hitta min färg och blev supernöjd. Detta innehåller inte Bismuth! Jag har färgen 200 Teint Clair och kostar 185.- för 4 g. Den ska vara väldigt dryg och den kliar inte mot min hud iaf :)  
 
Köpte även detta läppstift på Yves Rocher för endast 19 kr! Det är en utgående färg som ej kommer att tillverkas mer :D färgen heter No 62 så spring och köp det nu!

Denna rengöring rekomenderade hon på Yves. Den är jätteskön på huden och tar bort all smuts :P den är på extrapris just nu och kostar endast 65.-



ny klänning!

Var och shoppade här om dagen och hittade två superfina klänningar på H&Ms rea :) Här är en utav dem!


Denna underbaringen kostade endast 100 kr