måndag 23 maj 2011

restaurang

Robin ville fira lite nu när två tentor är avklarade så vi drog till Mykonoz (?) . Det var gott men det var ett gäng människor där som pratade så himla högt! Så jävla störande! Folk borde ju visa hänsyn och respekt till andra på restaurangen som vill prata med varandra-- Blev riktigt förbannad.

Nu kollar jag på BB :) MYYYS!

Sol

Nu har jag varit ute och solat i några timmar :) Det var varmt.. när det inte blåste... vilket det gjorde ganska mycket av tiden men men var skönt ändå. Strax ska jag dra till Ica och köpa lite gott att äta :) Är ganska hungrig nu!

tjugotredje maj




ja, då var det ännu en måndag.. Robin har två tentor idag så han är väl lite nervös, antar jag.. Jag ska planera lite runt min födelsedag och så ska jag väl försöka hitta lite jobb att söka :) Idag kommer Mortal Combat oxå, Robin säger att det är grymt.. vi får väl se vad jag tycker :P

Jag vill bara ha en solig och vindfri dag, jag vill bli brun!! eller ja, brunare ;) Sä jävla gött att sitta i solen med ett äpple och en bra bok. Läser just nu Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Sjukt bra bok.. Men vissa säger ju att man skrattar högt när man läser den men nja... det gör inte riktigt jag, det är nog inte riktigt min humor men jag tycker att den är bra och helt klart värd att läsa :) Nu ska jag hälsa på i BB huset :) KRAM!