torsdag 1 september 2011

The next three days

Handling (SF Bio): Hur långt är en man beredd att gå för att rädda den han älskar?
John Brennans perfekta familjeliv slås i spillror när hans fru blir dömd till fängelse för mord. Efter flera år och överklaganden är John fortfarande övertygad om att hon är oskyldig och utarbetar en farlig plan för att frita henne.


En riktigt långsam och tråkig film. Får verkligen tummen ner för mig. Jag brukar oftast komma in i filmer hur dåliga de än kan vara men inte denna. Den var helt ointressant för mig. Visst det var en intressant handling men de kunde gjort den mer intressant. Den var ganska lätt att förutse och inte svårt alls att gissa vad som skulle hända.

Så vill ni ha en härlig och mysig filmkväll så kolla inte på denna :)

Easy A

Handlig (mig): Olive är en high schooltjej som inte riktigt får så mycket uppmärksamhet. Hon ljuger om en dejt så att hon slipper campa med sin kompis och henner föräldrar. Efter helgen vill såklart kompisen veta vad som hände på dejten och då börjar en kaskad av lögner. Först en liten om att hon förlorat oskulden och någon hör som inte skulle gjort det och ett rykte går ut på skolan. Olive blir skolans slampa. Hon gillar uppmärksamheten och driver på den med att bära slampiga kläder med ett rött A på. Vilket i en film de sett på lektionen innebär att man begått äktenskapsbrott. Det blir värre och värre men en som ser igenom rykterna är Todd som erkänner sina känslor för Olive.

Riktigt go film! Komisk. Blev förvånad över att det var ganska många kända skådisar som Penn Badgley (hunken från gossip girl), Amanda Bynes (för mig känd från filmen What a girl wants), Alyson Michalka (från serien Hell Cats) och Cam Gigandet (James i Twilight). Men det bästa av allt är när man får se Penns otroligt heta och sexiga kropp. MHHHMMHHHMHMHMHMHMHM! Blir galen! :O Egentligen kan man se på filmen enbart på grund av det men, tycker att filmen helt klart är värd att se och jag ska se den igen! Mycket härlig film!

The Bourne Supremacy

Det kommer komma en hel det filmer nu som jag tycker till om men jag hoppas det är ok! Om inte så behöver ni inte läsa :D

Handling (wikipedia): Jason Bourne (Matt Damon) har levt ifred i två år, men nu hinner hans förflutna ikapp honom och han blir åter tvungen att ta itu med problemen från sitt tidigare liv. En okänd man sänder en lönnmördare efter Jason, och CIA misstänker honom för att ha mördat två av deras agenter under ett uppdrag i Berlin.

Filmen var väldigt seg i början och det var liksom svårt att fatta vad som hände. Men när man kommit förbi början så blir det faktiskt riktigt spännande. Jag gillade den men det är ingen film jag känner att jag vill se igen... men har man sett de filmerna som är innan så tycker jag absolut att man ska titta på denna efterföljare :)

Letters To Juliet

Lovade ju att jag skulle ge en del resentioner om filmer jag sett men har heelt glömt bort det men vi tar en film jag tycker om! :D

Handling (wikipedia): Sophie är en ung amerikanska. Tillsammans med sin arbetsnarkoman till fästman åker hon till Verona i Italien på för-smekmånad. I Verona upptäcker Sophie hur kvinnor från hela världen lämnar brev till Shekspeares Juliet och en grupp kvinnor som kallar sig Juliets sekreterare besvarar breven. Medan hon hjälper kvinnorna hittar Sophie ett femtio år gammalt brev från brittiska Clarie som femtio tidigare var kär i en italienare, Lorenzo, men hon vågade aldrig älska honom eftersom hennes föräldrar inte gillade honom. Sophie svarar på brevet och den nu 65-åriga Clarie dyker upp i Veron med sin sonson Charlie. De tre ger sig ut på en resa genom Italien för att finna Lorenzo.

Jag tyckte att den var himla rolig och romantisk! Man sitter och ler typ under hela filmen och man känner sig lycklig! Amanda Seyfried är en underbar skådespelare och hon gör filmen magisk. Och det gör ju ingenting att snyggingen Christopher Egan är med, riktigt ögongodis! Mums! Väldigt mysig och härlig film. Helt klart värd att se om man ej gjort det!





Köpte denna fruktansvärt snygga ringen inne på gina tricot för ett tag sedan! Underbar!
129 riksdaler kostade den :)