tisdag 21 juni 2011

Detta är vad jag har beställt ifrån E.L.F vilket för övrigt redan är ivägskickat :) Inte så mycket "smink" men de färger och så jag ville ha fanns inte i lager men jag väntar :) Ser fram emot läppstiftet eftersom många på YT sagt att det varit bra. Lite mycket concealer produkter men behöver verkligen en ny och pudret är litet och lätt att ha med i väskan :) Ser verkligen fram emot detta paketet :)

All over cover stick "Light Beige"

Clarifying pressed powder "Light Beige"

Mineral eyeshadow primer "Sheer"

Mineral lipstick "Cool Coral"

Studio under eye concealer & highlighter "Glow Light"


Studio makeup mist & set

Studio small smudge brush

tjugoförsta juni

Var ju planerat att Robin skulle komma hem idag men icke.. Han har fått feber och får stanna tills den är över.. Han har även höga infektionsvärden så får se vad som händer nu.

Idag gick jag upp tidigt för att städa så har plockat upp allt från golvet :) ska diska lite senare.. Satt och kollade igenom hela E.L.F:s utbud igår kväll.. haha, hittade en massa nice. Satt också och kollade massa på yuotube om prudukterna så nu har jag beställt en hel hög.. det är SJUKT hur billigt det är! Tråkigt att typ allt jag verkligen var sugen på var slut! Nä men beställde bara lite för att testa på produkterna.. onödigt att köpa allt man vill ha på en gång bara för att man kan.. kanske är skit? Fast Elin köpte lite och hon tyckte det var bra det hon testat :) Så riktigt nyfiken, can't wait!!