torsdag 9 juni 2011

Breaking Dawn - part 1

Någon mer än jag som längtar tills den 18 november???


Road Trip, sjätte stoppet SVARTEDALEN

Egentligen stannade vi i Lysekil innan men där åt vi bara så hade inga roliga kort därifrån. Efter det åkte vi till Svartedalen och fiskade :) Mikael fick en regnbåge och Robin en matabborre :) Dessutom fick de en massa massa små abborrar :D Det var sista stoppet på våran resa :)


Road trip, femte stoppet STRÖMSTAD igen :)

Efter natten åkte vi tillbaka till strömstad för att pröva fiskelyckan en gång till. Denna gången fick även jag en liten fisk :) hihi. Robin och Mikael fick varsin gädda.. och för ni som undrar så släpte vi i alla fiskar som vi fångade :)



Road Trip, fjärde stoppet DYNESTRANDS CAMPING

Vi kom till dynestrands camping ganska sent och gick och la oss snabbt :) Men dagen efter gick jag och älsklingen och kollade runt på campingen och hittade bland annat en jätteläskig hängbro som gick ut till en liten ö :)

Inuti stugan som vi hyrde. 4 bäddar och kostade 600 kr / natt

Låter ju bra.....

Här har vi bron

Älsklingen står mitt på bron, den var asläskig! Kändes som om den skulle gå av vilken sekund som helst!!

Campingen sett från ön :)

Utsikt från ön

Så fort jag får kameran så blir det kort på blommor ;) hahah

En gammal läskautomat, ascoool!

Road trip, tredje stoppet STRÖMSTAD

Innan vi åkte till Oslo bokade vi en stuga på dynestands camping som ligger lite utanför Strömstad. Vi hämtade nykeln innan vi åkte till Oslo så att vi inte hade någon tid som vi behövde passa :) Smart va?? Efter Oslo åkte vi in till Strömstad för att hitta ngnstans att fiska :) Vi hittade snart en liten sjö och pojkarna fick upp en hel del fisk :) Robin fick två gäddor och Mikael en.



Road trip, andra stoppet OSLO

Andra stoppet på våran road trip var Oslo. Så himla knäpp stad. Vägarna var som en labyrint och det kändes som om man kunde köra lite som man vill :) Helt knäppa vägar, inga vita sträck eller nått som i Sverige. En väldigt stressig stad.

När vi kom dit var det en stor festival som hette miljöfestivalen. Massa tält med mat och live artister. Väldigt mysigt. Annars så kollade vi på operahuset och slottet. Väldigt imponerande :) Här får ni några bilder ifrån staden!

En cool byggnad när vi kom in i staden.

Operan. Sjukt coolt att stå högst upp :)


Insidan av Operan!

Skulle parkera och det kostade 68 nok/timme och 350 nok/dygn

Spårvagnarna i Oslo!

Snygg fontän.

Miljöfestivalen!

Slottet

Grabbarna och slottsvakten :)