torsdag 1 september 2011

Letters To Juliet

Lovade ju att jag skulle ge en del resentioner om filmer jag sett men har heelt glömt bort det men vi tar en film jag tycker om! :D

Handling (wikipedia): Sophie är en ung amerikanska. Tillsammans med sin arbetsnarkoman till fästman åker hon till Verona i Italien på för-smekmånad. I Verona upptäcker Sophie hur kvinnor från hela världen lämnar brev till Shekspeares Juliet och en grupp kvinnor som kallar sig Juliets sekreterare besvarar breven. Medan hon hjälper kvinnorna hittar Sophie ett femtio år gammalt brev från brittiska Clarie som femtio tidigare var kär i en italienare, Lorenzo, men hon vågade aldrig älska honom eftersom hennes föräldrar inte gillade honom. Sophie svarar på brevet och den nu 65-åriga Clarie dyker upp i Veron med sin sonson Charlie. De tre ger sig ut på en resa genom Italien för att finna Lorenzo.

Jag tyckte att den var himla rolig och romantisk! Man sitter och ler typ under hela filmen och man känner sig lycklig! Amanda Seyfried är en underbar skådespelare och hon gör filmen magisk. Och det gör ju ingenting att snyggingen Christopher Egan är med, riktigt ögongodis! Mums! Väldigt mysig och härlig film. Helt klart värd att se om man ej gjort det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar